نوشته شده توسط : amirpedram

در این مقاله به معرفی چگونگی طراحی انواع وب سایت ها میپردازیم با ما همراه باشید :

طراحی وب سایت چیست ؟

طراحی وب سایت خود یک کار غیر ممکن به نظر می رسد. اما با ابزارها، نکات و منابع بصری مناسب، می توانید کاملاً آن را انجام دهید. به همین دلیل است که ما یک آموزش گام به گام سریع گردآوری کرده ایم تا به شما نشان دهیم چگونه یک وب سایت طراحی کنید.

نه تنها این، بلکه چگونه یک وب سایت طراحی کنید که تبدیل شود. زیرا تجربه کاربری و سهولت استفاده برای اطمینان از اینکه وب سایت شما وظیفه اطلاع رسانی و فروش به مشتری را انجام می دهد به همان اندازه مهم است.

اما نگران نباشید - نیازی نیست که یاد بگیرید چگونه کدنویسی کنید یا در مورد یک فرآیند طراحی طولانی مدت استرس داشته باشید. البته همیشه می توانید یک طراح وب سایت حرفه ای استخدام کنید ، اما اگر بودجه ندارید، با ما همراه باشید.

راهنمای طراحی وب سایت ما به شما نشان می دهد که چگونه می توانید به راحتی از همه ابزارها، منابع و روندهای موجود در سال 2022 برای ایجاد یک وب سایت اساسی، با استفاده آسان و به روز رسانی آسان استفاده کنید.

بیایید حفاری کنیم.

برای طراحی ui ux سایت خود اینجا کلیک کنید 

 مرحله 1: هدف سایت خود را تعیین کنید:

به گفته  آژانس طراحی وب نیویورک Digital Silk، اولین قدم در طراحی وب سایت جدید شما این است که تعیین کنید هدف اصلی سایت شما چیست. چرا این وب سایت را ایجاد می کنید؟ چگونه نیاز به عملکرد دارد؟

انواع مختلفی از وب سایت ها وجود دارد. ممکن است بخواهید یکی از موارد زیر را ایجاد کنید.

مرحله 2: نام دامنه خود را مشخص کنید:

انتخاب نام دامنه یکی از مهمترین کارهایی است که باید انجام دهید، زیرا آدرس وب سایت شما است. باید هم با نام کسب و کار شما مطابقت داشته باشد و هم برای مشتریان شما آسان باشد که در نوار ناوبری خود تایپ کنند.

این بدان معنی است که شما نمی خواهید اعداد، خط تیره و سایر کاراکترها را در نام دامنه خود وارد کنید. شما می خواهید بتوانید آدرس وب سایت خود را به راحتی بگویید و کسی بتواند بدون هیچ مشکلی آن را تایپ کند.

صرف نظر از مکانی که برای میزبانی یا راه اندازی وب سایت خود انتخاب می کنید، باید یک نام دامنه را از یک ثبت کننده خریداری کنید.

اگر نام کسب و کاری که انتخاب کرده اید در دسترس نیست، ممکن است بخواهید به دنبال تغییر آن باشید، مگر اینکه قبلاً شروع به ایجاد حضور خود کرده باشید. اگر اینطور است، می توانید شروع به بررسی پسوندهای مختلف دامنه کنید.

به عنوان مثال، وب سایت ما visme.co است. در حالی که ما visme.com را به URL اصلی خود هدایت می کنیم، .co را به عنوان پسوند دامنه خود انتخاب کردیم.

افزونه های مختلفی مانند .com، .co، .net، .online، .site و موارد دیگر وجود دارد، اما رایج ترین آنها .com است. به همین دلیل است که ایده خوبی است که یک وب سایت .com اصلی را انتخاب کنید، اما همچنان می توانید با پسوندهای دامنه دیگر کار کنید.

برای آشنایی بیشتر با نحوه طراحی انواع وب سایت ها به لینک هایلایت مراجعه کنید 

طراحی سایت با وردپرس چگونه است ؟

وردپرس یکی از بهترین پلتفرم ها برای ایجاد وب سایت شماست. در حال حاضر حدود 455 میلیون وب سایت بر روی وردپرس در حال اجرا هستند.

مردم وردپرس را ترجیح می دهند زیرا به راحتی قابل تنظیم است، افزونه های مختلفی ارائه می دهد، ایمن است، سازگاری با سئو دارد و سریعتر از سایر سیستم های مدیریت محتوا (CMS) است.

اگر قصد دارید یک وب سایت برای خود را ایجاد کنید اما مطمئن نیستید که از کجا شروع کنید، این راهنما برای شما مناسب است. این آموزش ساخت وب سایت وردپرسی مراحل مورد نیاز برای راه اندازی اولین وب سایت خود را با وردپرس به اشتراک می گذارد.

یک وب سایت وردپرس یک ابزار ایجاد وب سایت است که بیش از 38 درصد از وب را در اختیار دارد – این بدان معناست که تقریباً از هر 3 وب سایت 1 به خدمات وردپرس اعتماد دارد.

اگر «نحوه ساخت یک وب سایت وردپرس» را جستجو کنید، متوجه خواهید شد که این پلتفرم بسیار کاربر پسند و قابل درک است.

چشم انداز تیم اصلی توسعه وردپرس ایجاد فضای دیجیتالی بود که کاربران بتوانند داستان خود را آزادانه به اشتراک بگذارند. برخی از ویژگی های مثبت سایت وردپرس مانند :

  1. از نرم افزار به صورت رایگان استفاده کنید.
  2. کد وردپرس را به هر صورت که لازم است گسترش دهید یا تغییر دهید.
  3. از کد برای مقاصد تجاری بدون هزینه مجوز استفاده کنید.

بنابراین، وردپرس دقیقا چیست و امروزه وردپرس برای چه چیزی استفاده می شود؟

وردپرس یک نرم افزار منبع باز و سیستم مدیریت محتوا است. (CMS) وردپرس به تمامی وب سایت هایی قدرت می‌دهد

از جمله : وب‌ سایت‌ های سازمانی _ وبلاگ‌ ها _ برنامه‌ های کاربردی، پورتال‌ های پیچیده هر چیزی که می‌توانید تصور کنید….
در اصطلاح وردپرس، تم _ ظاهر و احساس وب سایت شما را تعیین می کنند در حالی که افزونه ها قابلیت هایی مانند افزودن فرم تماس یا نصب ابزارهای بهینه سازی موتور جستجو (SEO) را اضافه می کنند.

به طور کلی، یک طراح وب سایت وردپرسی بر روی نام تجاری و عناصر بصری شما تمرکز می کند در حالی که یک توسعه دهنده وب سایت وردپرس با کد سر و کار دارد.

امکانات با یک وب سایت وردپرسی بی پایان است، اما شما به یک تیم برنامه نویسی و توسعه وردپرس حرفه ای نیاز دارید تا چشم انداز خود را زنده کنید.

 شما میتوانید یک سایت وردپرسی کاملا اختصاصی داشته باشید.

طراحی اپلیکیشن pwa چیست و چگونه انجام میشود ؟

اپلیکیشن PWA مخفف Progressive web app است که به مفهوم اپلیکیشن های پیش رونده است.

این برنامه ها به دلیل طراحی خاص و تحت سرور خود، می توانند نیازهای یک سرویس مبتنی بر اینترنت را کاملا رفع کنند.

سیستم های اندروید و آی او اس  (ios ) به عنوان مهم ترین سیستم عامل های تحت وب شناخته می شوند که اکنون با

وجود تعداد زیادی برنامه، محبوبیت فوق العاده ای نیز در سطح جهان بدست آورده اند.

به لطف برنامه های بومی، اکنون شرکت های دیگر، به دلیل بازار بزرگ این دو سیستم عامل، توانایی رقابت ندارند و همین دلیل

بسیار مهمی است که این دو سیستم عامل توانایی فوق العاده ای در اجرای برنامه های مختلف دارند.

برای آشنایی بیشتر با اپلیکیشن های پیش رونده pwa  اینجا کلیک کنید

ما در این مقاله سعی داشتیم شما را با طراحی انواع وب سایت ها و اپلیکیشن ها آشنا کنیم شما عزیزان میتوانید برای سفارش طراحی انواع وب سایت های وردپرسی و اختصاصی به ما یعنی شرکت برنامه نویسی و طراحی سایت آرتاکد مراجعه کنید  

لینک مقالات مرتبط : 

سفارش طراحی سایت در همدان 

طراحی سایت در کرمانشاه 

سفارش طراحی پلاگین وردپرس 

سفارش طراحی وب سایت وردپرسی

طراحی سایت چه کاربردی دارد 

 طراحی افزونه وردپرس 



:: برچسب‌ها: طراحی سایت با وردپرس , طراحی سایت , سفارش طراحی سایت وردپرس , اپلیکیشن pwa ,
:: بازدید از این مطلب : 534
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 20
|
مجموع امتیاز : 20
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amirpedram

در این مقاله به بررسی سیستم مدیریت محتوای یا همان cms  وردپرس با آرتاکد میپردازیم با ما همراه باشید :

وردپرس چیست ؟ 

وردپرس در واقع یک سیستم مدیریت محتوای رایگان است که شما میتوانید با آن یک وب سایت کاملا حرفه ای با امکانات فراوان برای هر کسب و کاری طراحی کنید 

وردپرس پلتفرم محبوب بسیاری از وبلاگ نویسان و مشاغل است. در واقع، بیش از 40 درصد از تمام وب سایت های آنلاین از وردپرس استفاده می کنند. در اینجا چند دلیل برای محبوبیت وردپرس وجود دارد:

1. وردپرس منبع باز است.

وردپرس یک پلتفرم متن باز است. این بدان معنی است که هر کسی می تواند کد منبع را تغییر دهد و نرم افزار را دوباره توزیع کند. این برای مردم طراحی شده است تا ایده های خود را برای بهبود پلت فرم مشارکت دهند. یک انجمن منبع باز وجود دارد که به بهتر شدن وردپرس کمک می کند.

2. استفاده از وردپرس برای یک مبتدی آسان است.

وردپرس نیازی به مدرک مهندسی کامپیوتر ندارد. در واقع برای افراد غیر فنی ساخته شده است. رابط کاربری بصری و دوستانه است. برای افزودن یک طرح جدید به وب سایت خود، می توانید به سادگی یک تم را دانلود کنید. اگر نیاز به اضافه کردن یک عملکرد جدید دارید، مانند فرم تماس، فقط یک افزونه را نصب کنید. کارهای توسعه وب که قبلا ساعت ها طول می کشید را می توان در عرض چند دقیقه انجام داد.

3. وردپرس سئو دوستانه است.

تنها ساختن یک وب سایت وردپرسی کافی نیست . شما می خواهید که مردم وب سایت شما را از طریق بهینه سازی موتور جستجو پیدا کنند و از آن بازدید کنند. با افزونه های SEO، مانند Yoast SEO ، می توانید رتبه بندی خود را با پیشنهادات پیوند داخلی و قالب های توضیحات متا افزایش دهید.

4. وردپرس از انواع رسانه ها پشتیبانی می کند.

وردپرس هیچ نوع رسانه اصلی را محدود نمی کند. بنابراین، می توانید از هر ترکیبی از متن، تصویر و ویدیو در وب سایت خود استفاده کنید. در این بازار رقابتی برای توجه مصرف کنندگان، خوب است بدانید که این پلتفرم به شما آزادی خلاقیت می دهد.

5. وردپرس امن است.

امنیت یکی از دغدغه های اصلی کسب و کارها است. با تعداد نقض‌های داده‌ای که هر سال اتفاق می‌افتد، می‌خواهید خیالتان راحت باشد که داده‌های شما (و داده‌های مشتریانتان) محافظت می‌شوند. تا زمانی که افزونه ها را به روز نگه دارید و پسوردها را ایمن نگه دارید، وردپرس یکی از امن ترین و مطمئن ترین پلتفرم های CMS است . این پلتفرم چندین ویژگی را برای محافظت از وب سایت شما ارائه می دهد، مانند خروج از سیستم کاربران بیکار و افزودن احراز هویت دو مرحله ای.

6. استفاده از وردپرس رایگان است.

وردپرس کاملا رایگان است. استفاده از نرم افزار هیچ هزینه ای برای شما نخواهد داشت. با این حال، برای در دسترس قرار دادن وب سایت خود به صورت آنلاین ، باید به یک ارائه دهنده هاست شخص ثالث پرداخت کنید.

https://visual.ly/users/artacode/portfolio

 

https://www.quia.com/profiles/a415net

 

https://cutt.ly/qKAd7Mw

 

وردپرس از چه زمانی شروع به کار کرد؟

در سال 2003، وردپرس توسط مت مولنوگ ، دانشجوی آن زمان ایجاد شد. این پروژه به عنوان راه اندازی مجدد پروژه قبلی به نام b2/cafelog، که در ابتدا توسط Michel Valdrighi ساخته شده بود، آغاز شد. مت فرصتی برای بهبود عملکرد یک وب سایت بدون تغییر کد منبع اصلی آن دید. و وردپرس متولد شد.

اهمیت وردپرس 1.0

مت شاخه جدیدی از b2 را در SourceForge با جدا کردن مفهوم اصلی توسعه داد. او با کمک دوستانش نسخه دیگری ساخت و نام وردپرس را گرفت.

چندین بار بعد، وردپرس 1.0 در سال 2004 برای عموم منتشر شد. اسم رمز آن "دیویس" بود زیرا مت هنرمندان موسیقی جاز مانند مایلز دیویس را تحسین می کرد. مشابه پلتفرم امروزی، این نسخه شامل چندین دسته برای گروه بندی محتوای وب سایت شما و نظارت بر نظرات است.

ظهور وردپرس

وردپرس پس از تغییر ساختار قیمت‌گذاری توسط رقیب مورد توجه قرار گرفت. کاربران شروع به جستجوی راه حل های جایگزین، مانند وردپرس کردند. مت پس از ترک شغل خود، شرکت Automattic خود را راه اندازی کرد. او 1.10 میلیون دلار از سرمایه‌گذاران مختلف از جمله True Ventures، Radar Partners و Polaris Ventures در سری A سرمایه‌گذاری کرد.

وردپرس امروزی

وردپرس اکنون یک جامعه رو به رشد از توسعه دهندگان، طراحان و وبلاگ نویسان است. در سال 2017، وردپرس تجربه کاربری خود را با ویرایشگر جدیدی به نام گوتنبرگ دوباره طراحی کرد . آخرین نسخه، وردپرس 5.0 (Bebo)، شامل یک تم ویترین جدید و بهبود یافته است. صنایع بزرگ همچنان ارزش پلتفرم را می بینند.

منابعی برای ساخت وب سایت وردپرسی شما

در هنگام ساختن وب سایت خود به راحتی غرق می شوید . گزینه های زیادی در مورد ارائه دهندگان هاست، سازندگان صفحه و افزونه ها وجود دارد. بنابراین، ما لیست را برای شروع شما محدود کردیم.

و هنگامی که تصمیم گرفتید که کدام یک از منابع ذکر شده در زیر برای کسب و کار شما بهترین است، این ویدئو از پنج نکته برای ساخت وب سایت وردپرس خود را بررسی کنید:

منابع :

https://unsplash.com/@artacode001

 

https://www.diigo.com/user/artacode01

 

https://www.atlasobscura.com/users/artacode02

 

https://trello.com/u/artacode03/activity



:: برچسب‌ها: طراحی سایت وردپرس , سایت وردپرس , وردپرس چیست , سیستم مدیریت محتوا چیست , cms چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 427
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 تير 1397 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد